Avantajele Amanetului Auto

Situațiile neprevăzute pot apărea oricând în viețile noastre, fără să fim câtuși de puțin pregătiți pentru ele, în special când acestea necesită eforturi financiare mari din partea noastră. De cele mai multe ori, ele apar brusc, par fără scăpare și sunt urgente. Pentru astfel de situații critice, o soluție rapidă la care putem apela vine din partea amanetelor auto, fiind o metodă preferată în detrimentul creditelor oferite de instituțiile bancare. Ce reprezintă un amanet auto și care sunt avantajele pe care le poate aduce?

Despre Transilvania Credit Auto

În primul rând, amanetul auto este o instituție nonbancară legală, care oferă împrumuturi garantate prin intermediul autovehiculului personal. La Transilvania Credit Auto, poți alege dintre două pachete – Platinum și Gold. Ambele îți oferă un împrumut rapid și sigur, însă pachetul Platinum îți dă posibilitatea de a folosi mașina în continuare.

RAPIDITATE

Unul din principalele avantaje în a apela la un amanet auto este rapiditatea cu care poți obține împrumutul. Un consultant îți va sta la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor și va face evaluarea mașinii. Aceasta se face pe loc, iar în 30 de minute primești deja banii, în cadrul aceleiași vizite. Actele necesare sunt foarte puține și includ doar cartea de identitate personală, cea a autoturismului, talonul și polița RCA. Nu e nevoie să obții acte de la alte instituții, nu ești constrâns de alte credite, deci implicit, nu apar cheltuieli în plus sau timp pierdut.
Poți obține cu ușurință, într-un timp scurt, până la 75{b05b6a89a88afbbd61e11384f0cea64ae5d813bc2543f503558c26d1ee740be9} din valoarea de piață a autovehiculului. De asemenea, perioada de creditare poate fi prelungită odată ce comisionul aferent împrumutului inițial este achitat.

SIGURANȚĂ

Un alt aspect foarte important este siguranța pe care un amanet auto o oferă. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, știm cât de important este să existe o relație de încredere. În cazul în care optați pentru pachetul Gold, atunci autoturismul va rămâne în parcul nostru auto, monitorizat 24/24. Odată cu predarea acestuia, particularitățile, elementele de identificare și nr. de km sunt trecute în procesul verbal. Poze cu interiorul și exteriorul acestuia sunt de asemenea atașate, tocmai pentru a vă oferi o siguranță sporită.

Luând în calcul avantajele amentului auto, acesta reprezintă o soluție rapidă și sigură pe care te poți baza în situații de urgență. Te așteptăm pe Bd. Timișoara 82, Sector 6, București sau la 0733363636 pentru o evaluare rapidă a mașinii tale.

Sună acum 0733.363.636